bus auto fiets
Menu

Uitleg online inschrijven

Online inschrijven

Heb jij interesse in één van de appartementen van Paviljoen in den Houte? Vanaf vandaag kun jij je inschrijven. Op deze pagina lees je waaruit het online inschrijfformulier bestaat en waar je het formulier kunt vinden. 

Waar vind ik het inschrijfformulier?

Je vindt het online inschrijfformulier in jouw persoonlijke accountomgeving

Als je een nieuwe gebruiker bent, vragen we je eerst om een account aan te maken. Dit doe je als volgt: 

  1. Kies binnen het menu voor "inloggen" of maak gebruik van de "schrijf je in" knop. Deze leiden beide naar de accountomgeving.
  2. Vul je gegevens in bij "nieuwe gebruiker".
    • Als je een melding krijgt dat het account al bestaat kan je jouw account activeren en een wachtwoord aanmaken door middel van de "wachtwoord vergeten" optie.
  3. Bevestig je gegevens door te klikken op de "bevestig mijn registratie" knop in de bevestigingsmail.
    • Als je de email niet hebt ontvangen, controleer dan ook voor de zekerheid de ongewenst / spamfolder.
  4. Je kan nu een wachtwoord instellen voor je account. 
  5. Vervolgens kun je inloggen in de accountomgeving. Je ziet binnen de accountomgeving links in het menu het inschrijfformulier staan. Klik hierop en je kunt beginnen met het invullen van het inschrijfformulier.

Wat moet ik invullen?

Allereerst moet je natuurlijk de bouwnummers invullen waarvoor je in aanmerking wilt komen. Je kan deze het beste vooraf al bepalen via  de woningaanbod pagina. Je kunt je bouwnummer voorkeuren ook bepalen met behulp van de brochure en de prijslijst. Deze kun je downloaden of ophalen bij een van de makelaars.

Je kan tot een maximum van 10 bouwnummers selecteren op volgorde van jouw voorkeur.

Vervolgens ga je naar het volgende tabblad en vul je jouw NAW-gegevens in (en die van jouw partner, in het geval je samen een woning koopt). Deze gegevens zijn nodig om de koop-/aannemingsovereenkomst op te maken voor wanneer je uiteindelijk een woning koopt. Vervolgens vragen we nog informatie i.v.m. een eventueel financieringsvoorbehoud. Dit staat op het tabblad "Financieel". En tot slot bieden we nog de mogelijkheid om een toelichting toe te voegen aan je inschrijving. Dit staat op het tabblad "Ondertekening".
Vergeet uiteindelijk niet om de inschrijving definitief te maken en aan ons te verzenden. Dit doe je door het formulier te voorzien van een datum, plaats en handtekening en vervolgens op "Inschrijven" te klikken. 

Na de inschrijving ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Je weet dan dat je juist staat ingeschreven. Ontvang je deze niet, check dan even je spamfolder in je mailbox. 

De toewijzing

De makelaar neemt na de inschrijving (inschrijftermijn, de eerste inschrijftermijn loopt tot 31 juli, 13.00 uur) contact met je op als je een woning toegewezen hebt gekregen. Meer informatie over de inschrijving en toewijzing staat ook aan het begin van het inschrijfformulier en lees je in de verkoopvoorwaarden.

 

Naar de accountomgeving met het inschrijfformulier

Klik hier

Update

Nog maar enkele beschikbaar

Nog maar enkele beschikbaar

Neem bij interesse contact op met de makelaar

bekijk het aanbod