bus auto fiets
Menu

Samenwerkingspartners

Novaform en Trebbe hebben de handen ineengeslagen om de gebiedsontwikkeling Landgoed in den Houte in Noordwijkerhout te realiseren. Paviljoen in den Houte is één van de projecten binnen deze gebiedsontwikkeling. 

Over ontwikkelcombinatie Novaform-Trebbe
Ontwikkelcombinatie Novaform/Trebbe is een bundeling van kennis, kracht en expertise van ontwikkelaar Novaform en ontwikkelende bouwer Trebbe. Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat invulling te geven aan complexe gebiedsontwikkelingsvraagstukken.

Over Novaform
Novaform is onderdeel van KlokGroep, een financieel daadkrachtig familiebedrijf met ruim 100 jaar ervaring in de vastgoedbranche. Novaform is gespecialiseerd in complexe binnenstedelijke ontwikkelingen en kijkt letterlijk per meter hoe ze waarde en waardering toevoegen aan een project. Indien dat het geval is, spreken ze over de Novaform2; innovatieve vierkante meters die klaar zijn voor de toekomst.
Naar de website van Novaform

Over Trebbe
Trebbe is een conceptuele ontwikkelende bouwer. Van planontwikkeling tot en met oplevering en meerjarig onderhoud. Van nieuwbouw tot renovatie in woningbouw en utiliteitsbouw. We werken aan resultaten die voldoen aan de verwachting van onze klanten. De kracht en ervaring van ruim een eeuw bouwhistorie gebruiken wij als fundament voor een toekomst waarin mensen, materialen en hun omgeving in balans zijn. We kijken voortdurend naar de wereld om ons heen en passen onze werkwijze daarop aan. Dat noemen wij bouwen met perspectief.
Naar de website van Trebbe

 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Binnenkort start de bouw

Binnenkort start de bouw

Oplevering verwacht tweede kwartaal 2025. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Neem bij interesse contact op met de makelaar

bekijk het aanbod