bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bouwupdate Paviljoen in den Houte

31 mei 2024

Ons bouwproject maakt flinke stappen voorwaarts en we zijn trots op de vorderingen die we hebben gemaakt.

Weer of geen weer, de bouw gaat door!
Ondanks dat de regen ons soms lijkt te testen, laat ons bouwteam zich niet tegenhouden. Dankzij hun harde werk kunnen we melden dat de bouw van Paviljoen in den Houte goed op schema ligt. Ons team werkt door weer en wind om ervoor te zorgen dat jouw toekomstige thuis niets minder dan perfect wordt. We zijn op weg om zoals gepland in het voorjaar van 2025 de sleutels te overhandigen.

Voortgang op de bouwplaats
Het fundament van Paviljoen in den Houte is gelegd en de omvang van het gebouw wordt daardoor goed zichtbaar. De timelapse laat de stappen zien hoe snel een vlakte verandert in een stevige basis voor jouw toekomstige thuis. Met de huidige snelheid van werken en de inzet van ons team, kijken we uit naar de volgende fases van de bouw. Dan gaan we de hoogte in!

Jouw toekomstige thuis
Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in Paviljoen in den Houte. Mocht je geïnteresseerd zijn of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dit is een unieke kans om deel uit te maken van een bijzondere woonplek in een prachtig ontworpen gebouw dat luxe, comfort en duurzaamheid biedt.

>> Bekijk hier het actuele

aanbod
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe