bus auto fiets
Menu

Over het project

Wonen met karakter

Wonen te midden van weelde, elegantie en natuur wordt werkelijkheid in Paviljoen in den Houte, een kleinschalig houten gebouw met 20 karaktervolle appartementen verdeeld over vier woonlagen. Hout is het constructiemateriaal voor zowel de wanden, vloeren, gevels als de constructieve kern. De gevels zijn transparant dankzij het gebruik van glas, maar ook door de groene horizontale plantenbakken en verticale begroeiing. Het duurzame en warme karakter van het gebouw zorgt voor een naadloze verbinding met de natuur op het Landgoed.

Over de slingerende paadjes, langs de eeuwenoude bomen en luisterend naar het kabbelende water maak je kennis met het elegante karakter van het landgoed. 

Lees meer over 

houtbouw

Het landgoed achter de duinen

Landgoed in den Houte krijgt steeds meer vorm. Van de 700 nieuwbouwwoningen zijn er inmiddels al circa 450 opgeleverd of in aanbouw. Op het historische terrein staat een prachtig Rijksmonument genaamd Sint Bavo. Na grondige renovatie zal deze  blikvanger weer het elegante centrale punt op het terrein vormen. Op het Landgoed is de rijke geschiedenis voelbaar. 
Daarnaast heeft het landgoed een kinderboerderij en een welzijnsplein. 
Lees hier meer over Landgoed in den Houte

Struin door de heerlijke tuinen op het landgoed. Een oase om even op adem te komen en te genieten van de omgeving. De Franse tuin, aan het hoofd van het Sint Bavo zorgt voor koninklijke sfeer op het landgoed. Deze formele tuin kenmerkt zich door veel groen, strakke vormen en vooral symmetrie. Het Sint Bavopark is de groene verbinding naar de weelderige Engelse landschapstuin. Laat je verrassen door de mooie doorkijkjes en grootse waterpartijen. De Engelse tuin herbergt historische plantensoorten die al een eeuw het karakter van de tuin bepalen.

Hotspot - Sint Bavo.jpg
Beelden_800x80013.jpg
Hond

Planning 

De appartementen in Paviljoen in den Houte zijn momenteel in verkoop. Bekijk het woningaanbod voor het actuele aanbod. 

  • 19 juli 2023 verkoop gestart
  • planning start bouw: april 2024
  • planning oplevering: 2de kwartaal 2025
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

De bouw is begonnen

De bouw is begonnen

Oplevering verwacht tweede kwartaal 2025. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Neem bij interesse contact op met de makelaar.

bekijk het aanbod