bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

NU IN VERKOOP!

19 juli 2023

Goed nieuws! De 20 luxe en duurzame appartementen van Paviljoen in den Houte zijn vanaf vandaag in verkoop. Bekijk de woningen op de woningaanbodpagina of lees er alles over op deze website. Inschrijven kan tot 31 juli 13:00 uur.

Je kan je bij belangstelling via deze website inschrijven voor één of meerdere appartementen. De inschrijving sluit op maandag 31 juli 2023, 13:00 uur.

Klik hier om een persoonlijk account aan te maken of kies voor ‘inloggen’ binnen het menu van de website. Na het inloggen kies je binnen het menu van de accountomgeving voor ‘Digitaal inschrijfformulier’. Vervolgens vul je het complete formulier in. Nadat je het inschrijfformulier volledig hebt ingevuld en hebt verzonden, ontvang je hiervan een bevestiging in jouw mailbox.


Makelaars
Wil je een toelichting op het plan, hulp bij online inschrijven of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met een van de makelaars:
Panne van Soest Makelaars, Telefoon 071 515 2555
Koppes Makelaardij, Telefoon 0172 434 561


Toewijzen

De woningen worden toegewezen met als doel zoveel mogelijk mensen blij te maken met hun eerste keuze. De inschrijftermijn sluit op 31 juli 2023 om 13:00 uur. Indien je je inschrijft, ontvang je uiterlijk vrijdag 4 augustus bericht over de toewijzing. 

>> naar het woningaanbod
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe